Zelený čaj – Mistral selection
Pure Bancha Green Tea (leaf)


5,90 (78,67 €/kg)


  • Obsah balenia: sypaný čaj 75 g
  • Hmotnosť: 75 g
  • Minimálna trvanlivosť do: uvedené na obale
  • Príprava: 2-4 minúty
  • Dostupnosť: skladom
  • Vyrobené na Slovensku. Baliarne obchodu, a.s. Poprad

Robustné dlhé listy, jemná aróma, vysoký podiel antioxidantov - to je Bancha, sypaný zelený čaj, ktorý Japonci podávajú najčastejšie k jedlu. Môžete ho piť každý deň, neobsahuje totiž veľa teínu a jeho chuť príjemná.

Zloženie:

zelený čaj Bancha 100 %.

Spôsob prípravy

Spôsob prípravy

Nasypte 1-2 čajové lyžičky do šálky.

Spôsob prípravy

Zalejte 200 ml horúcou vodou.

Spôsob prípravy

Nechajte lúhovať 2-4 minúty. Podľa chuti oslaďte.

Najnovšie z blogu

15. október 2018 Kávové recepty

Kávový cheesecake s jemne slaným karamelom

Kávový cheesecake s jemne slaným karamelom

Ak potrebujete povzbudiť svoju myseľ, určite prvé, čo vás napadne, bude káva. Ale my máme pre vás k šálke dobrej kávy navyše niečo špeciálne - kávový cheesecake s jemne slaným karamelom.

viac

1. október 2018 Čaj

Ako si pripraviť  ČAJ O PIATEJ

Ako si pripraviť ČAJ O PIATEJ

Čaj o piatej je už pomerne ,,stará“ anglická tradícia, ktorá prerástla do celého sveta a stala sa akousi modlou pre aristokratický život v palácoch. Nemusí to tak ale byť. Skvelé by bolo, keby táto ,,pekná obyčaj“ prenikla do všetkých domácností a stala sa pekným rodinným rituálom, alebo aspoň osobným relaxom.

viac

13. september 2018 Čajové recepty

Ľadový čaj s vitamínmi z bobuľového ovocia

Ľadový čaj s vitamínmi z bobuľového ovocia

Nedovolíte letu odísť, ale zároveň sa už tešíte na krásnu farebnú jeseň? Nechcete sa vzdať slnečných lúčov, dlhých letných večerov, obdobia dovoleniek? Tak nech nás spoločne teší predstava, že príde babie leto, jeseň sa predvedie v plnej kráse a my si stále môžeme vychutnať teplé lúče slnka a ľadový drink na terase.

viac
free shipping Doprava zdarma pri nákupe nad 39 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!

Pozrite si newsletter archív