Sypaný zelený čaj
China chun mee


3,40 (34,00 €/kg)


  • Obsah balenia: Sypaný čaj 100 g
  • Hmotnosť: 100 g
  • Minimálna trvanlivosť do: uvedené na obale
  • Príprava: 2-4 minúty
  • Dostupnosť: produkt nie je dostupný
  • Vyrobené na Slovensku. Baliarne obchodu, a.s. Poprad

Organický zelený čaj z čínskej provincie Zhejiang. Nálev čaju je svetlý s príjemnou arómou a jemne trpkým dozvukom typickým pre zelený čaj.

Zloženie:

Zelený čaj 100 %.

Spôsob prípravy

Spôsob prípravy

Vložte vždy nové vrecúško do nahriatej šálky.

Spôsob prípravy

Zalejte horúcou, nie však vriacou vodou.

Spôsob prípravy

Pre získanie kvalitného nápoja s jemnou chuťou odporúčame lúhovať 2-4 minúty. Podľa chuti oslaďte.

Najnovšie z blogu

19. júl 2019 Uvarte si šálku čaju z materinej dúšky: Účinkuje je na mnoho problémov

Uvarte si šálku čaju z materinej dúšky: Účinkuje je na mnoho problémov

Pôvodným domovom materinej dúšky je Európa, ale postupne sa rozšírila po celom svete. Spoznať ju môžete vďaka jej charakteristickým malým oválnym listom.

10. júl 2019 Recept na sirup z materinej dúšky

Recept na sirup z materinej dúšky

Kto by nepoznal jednu z najvoňavejších byliniek? Aj keď materina dúška svojim výzorom patrí medzi menej nápadné rastlinky, jej korenistá vôňa to plne vynahradí.

28. jún 2019 Recept na púpavový med - liečivé tekuté zlato

Recept na púpavový med - liečivé tekuté zlato

Aj keď je púpava pre nevedomosť často považovaná skôr za burinu, nie vždy to tak bolo. Už od pradávna bola celosvetovo uznávaná ako liečivá rastlina, ktorá sa ako jedna z mála dá v liečiteľstve využiť úplne celá.

25. jún 2019 Kávológia 4: Štyri detaily, ktoré prispejú k dokonalej šálke kávy

Kávológia 4: Štyri detaily, ktoré prispejú k dokonalej šálke kávy

Niekto si kávu jednoducho zaleje a vypije ju popri práci, pre iného je jej príprava hotový rituál a pitie kávy si vie náležite vychutnať.

free shipping Doprava zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!

Pozrite si newsletter archív