Darčeková kazeta – Mistral selection
Grand Selection čajová kazeta


24,90 (162,75 €/kg)


  • Obsah balenia: Sada 6 exkluzívnych druhov čajov Mistral Grand Selection v luxusnej čiernej krabici. (6x10 ks)
  • Hmotnosť: 153 g
  • Minimálna trvanlivosť do: uvedené na obale
  • Dostupnosť: skladom
  • Vyrobené na Slovensku. Baliarne obchodu, a.s. Poprad

Ponúkame vám výnimočný elegantný set 6 druhov exkluzívnych BIO čajov Mistral Grand Selection v luxusnej čiernej krabici, ktorá je zabalené v ochrannej fólii. Darčeková kazeta je a vhodná ako darček. Zároveň je ideálnym doplnkom vašej kancelárie. Tento darčekový set obsahuje výber najobľúbenejších 6 druhov BIO čajov. Rozmery kazety sú 36 x 36 x 6,5 cm.

Set obsahuje:

BIO ovocný čaj s chuťou jahodového koláča - bio kúsky jabĺk, bio šípky, bio ibištek, bio jačmenný slad (obsahuje glutén), bio koreň sladkého drievka, bio pražený koreň čakanky obyčajnej, prírodné arómy (cheesecake (obsahuje mlieko a glutén), jahoda, vanilka, kokosový orech, rebarbora) (4,25 %), bio kúsky jahody (0,5 %), bio vanilka (0,5 %), bio rebarbora (0,5 %). Obsahuje sladké drievko – ľudia s vysokým krvným tlakom by sa mali vyhýbať nadmernej konzumácii.

BIO bylinný čaj s mätou a grapefruitom - bio mäta klasnatá (26,5 %), bio citrónová tráva (vôňovec), bio šípky, bio mäta pieporná, bio alojzia citrónová (citrónová verbena), prírodná aróma (grapefruit) (5,5 %), bio citrónová kôra, bio citrónová myrta, bio kôra ružového grapefruitu (1 %).

BIO zelený a biely čaj s chuťou bazy a marhúľ- bio zelený čaj (85,5 %), bio kvet bazy čiernej (5,5 %), bio biely čaj (5 %), bio kúsky marhule (bio marhule, bio ryžová múka) (2 %), prírodné arómy (červené ovocie - malina, jahoda, červené ríbezle; marhule) (2 %).

BIO čierny čaj - bio čierny čaj

BIO zelený čaj - bio zelený čaj

BIO bylinný čaj so zázvorom a citrónom - bio zázvor (43,5 %), bio citrónová tráva – vôňovec, bio mäta pieporná, bio jablčná dužina, bio pomarančová kôra, bio koreň sladkého drievka, bio limetka, bio citrónová kôra (3,5 %), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), prírodná aróma (citrón) (2 %). Obsahuje sladké drievko – ľudia s vysokým krvným tlakom by sa mali vyhýbať nadmernej konzumácii.

Zloženie:

Čaj je porciovaný v nálevových vreckách v hygienickom prebale.

Spôsob prípravy

Spôsob prípravy

Vložte vždy nové vrecúško do nahriatej šálky.

Spôsob prípravy

Zalejte vriacou vodou.

Spôsob prípravy

Pre získanie kvalitného nápoja s jemnou chuťou odporúčame lúhovať 3-5 minút, podľa informácií priamo na obale čaju. Podľa chuti oslaďte.

Najnovšie z blogu

22. marec 2019 Čajové recepty

Recept na grog s čiernym čajom a ovocím

Recept na grog s čiernym čajom a ovocím

Máte za sebou náročný a chladný deň, a potrebujete niečo teplé na zahriatie? Vyskúšajte grog.

Odkiaľ sa vzal grog?

Grog pôvodne pomáhal zvládnuť chladnejšiu klímu britským námorníkom. V 17. storočí sa na lodiach Royal Navy podával rum na prídel. Námorníci sa síce zahriali, ale aj opili, a boli nedisciplinovaní.

viac

15. marec 2019 Zdravie

Recept na žihľavový sirup: Pripravte si doma jarný elixír

Recept na žihľavový sirup: Pripravte si doma jarný elixír

Jednou z prvých zelených rastliniek, ktorá sa prediera na svet hneď po prvých jarných lúčoch slnka, je žihľava. Preto sa s príchodom jari priam ponúka využiť jej liečivé účinky.

Aj keď žihľavu pre jej pŕhlivosť často vnímame skôr negatívne, opak je pravdou. Hoci rastie skoro všade ako burina, žihľava nie je len taká obyčajná rastlina.

viac

8. marec 2019 Kávové recepty

Recept na kávovú tortu Pavlova

Recept na kávovú tortu Pavlova

Veľa snehu, nadýchaného, sladkého, v rúre "usušeného", ozdobeného šľahačkovým krémom a ovocím. Pavlova torta, tak sa tejto neodolateľnej kombinácii hovorí.

Jej história sa spája so slávnou ruskou primabalerínou Annou Pavlovou. Pôvod torty si privlastňujú dva štáty - Nový Zéland aj Austrália, ktoré Anna v roku 1926 a 1929 navštívila.

viac
free shipping Doprava zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!

Pozrite si newsletter archív