Darčeková kazeta – Mistral selection
Grand Selection čajová kazeta


24,90 (162,75 €/kg)


  • Obsah balenia: Sada 6 exkluzívnych druhov čajov Mistral Grand Selection v luxusnej čiernej krabici. (6x10 ks)
  • Hmotnosť: 153 g
  • Minimálna trvanlivosť do: uvedené na obale
  • Dostupnosť: skladom
  • Vyrobené na Slovensku. Baliarne obchodu, a.s. Poprad

Ponúkame vám výnimočný elegantný set 6 druhov exkluzívnych BIO čajov Mistral Grand Selection v luxusnej čiernej krabici, ktorá je zabalené v ochrannej fólii. Darčeková kazeta je a vhodná ako darček. Zároveň je ideálnym doplnkom vašej kancelárie. Tento darčekový set obsahuje výber najobľúbenejších 6 druhov BIO čajov. Rozmery kazety sú 36 x 36 x 6,5 cm.

Set obsahuje:

BIO ovocný čaj s chuťou jahodového koláča - bio kúsky jabĺk, bio šípky, bio ibištek, bio jačmenný slad (obsahuje glutén), bio koreň sladkého drievka, bio pražený koreň čakanky obyčajnej, prírodné arómy (cheesecake (obsahuje mlieko a glutén), jahoda, vanilka, kokosový orech, rebarbora) (4,25 %), bio kúsky jahody (0,5 %), bio vanilka (0,5 %), bio rebarbora (0,5 %). Obsahuje sladké drievko – ľudia s vysokým krvným tlakom by sa mali vyhýbať nadmernej konzumácii.

BIO bylinný čaj s mätou a grapefruitom - bio mäta klasnatá (26,5 %), bio citrónová tráva (vôňovec), bio šípky, bio mäta pieporná, bio alojzia citrónová (citrónová verbena), prírodná aróma (grapefruit) (5,5 %), bio citrónová kôra, bio citrónová myrta, bio kôra ružového grapefruitu (1 %).

BIO zelený a biely čaj s chuťou bazy a marhúľ- bio zelený čaj (85,5 %), bio kvet bazy čiernej (5,5 %), bio biely čaj (5 %), bio kúsky marhule (bio marhule, bio ryžová múka) (2 %), prírodné arómy (červené ovocie - malina, jahoda, červené ríbezle; marhule) (2 %).

BIO čierny čaj - bio čierny čaj

BIO zelený čaj - bio zelený čaj

BIO bylinný čaj so zázvorom a citrónom - bio zázvor (43,5 %), bio citrónová tráva – vôňovec, bio mäta pieporná, bio jablčná dužina, bio pomarančová kôra, bio koreň sladkého drievka, bio limetka, bio citrónová kôra (3,5 %), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), prírodná aróma (citrón) (2 %). Obsahuje sladké drievko – ľudia s vysokým krvným tlakom by sa mali vyhýbať nadmernej konzumácii.

Zloženie:

Čaj je porciovaný v nálevových vreckách v hygienickom prebale.

Spôsob prípravy

Spôsob prípravy

Vložte vždy nové vrecúško do nahriatej šálky.

Spôsob prípravy

Zalejte vriacou vodou.

Spôsob prípravy

Pre získanie kvalitného nápoja s jemnou chuťou odporúčame lúhovať 3-5 minút, podľa informácií priamo na obale čaju. Podľa chuti oslaďte.

Najnovšie z blogu

4. január 2019 Zdravie

Fenikel je prírodný zázrak: Objavte účinky tohoto všelieku

Fenikel je prírodný zázrak: Objavte účinky tohoto všelieku

Najrozšírenejšie prírodné liečivo, kulinársky doplnok a zázračná rastlina. Už viete o čom je reč? Minimálne titulok vám prezradil, že všetky tieto prívlastky patria feniklu. V našich končinách sa fenikel dostal do popredia len nedávno. Či už v podobe bulvy alebo semienok. Pôvodne sa najviac vyskytoval v oblasti od Indie až po Taliansko.

viac

18. december 2018 Čajové recepty | Čaj

Recept na domáci silvestrovský punč s ovocím

Recept na domáci silvestrovský punč s ovocím

Mestá už pár dní dýchajú atmosférou Vianoc a voňajú po dobrotách z vianočných trhov. Medovníčky, cigánska pečienka či vianočný punč rozvoniavajú široko ďaleko. Čas nám naznačuje nielen rýchlo sa približujúce Vianoce, ale aj koniec roka a s ním spojené oslavy.

viac

15. december 2018 Kávové recepty

Recept na Tiramisu - nadýchaný taliansky dezert

Recept na Tiramisu - nadýchaný taliansky dezert

Tiramisu je azda najobľúbenejší kávový dezert, ktorý sa k nám dostal z Talianska. Viete, ako znie preklad slova tiramisu? - ,,Vyzdvihni si ma” alebo ,,Zober si ma”. Už s názvom sa nám tento koláčik priam ponúka a verte, že aj návšteva ho určite ocení. Vychutnať si ho môžete, či už v lete k vychladenému sektu, alebo v zime k horúcej káve.

viac
free shipping Doprava zdarma pri nákupe nad 39 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!

Pozrite si newsletter archív