Bylinný čaj – Popradský
Fenikel, rasca, aníz


0,89 (29,67 €/kg)


  • Obsah balenia: 20 čajových vrecúšok á 1,5 g
  • Hmotnosť: 30 g
  • Minimálna trvanlivosť do: uvedené na obale
  • Príprava: 5-8 minút
  • Dostupnosť: skladom
  • Vyrobené na Slovensku. Baliarne obchodu, a.s. Poprad

Fenikel sa na prípravu feniklového čaju využíva už po stáročia. Vyskúšajte jedinečnú chuť nášho Popradského čaju Fenikel, rasca, aníz a nájdite silu prírody v každom čajovom vrecúšku.

Feniklový čaj podporuje chuť do jedla, trávenie a zdravý tráviaci trakt. Uľahčuje vykašliavanie a pomáha pri plynatosti a kŕčoch brucha. Feniklový čaj má priaznivý účinok na krk, hltan a hlasivky. Podporuje produkciu materského mlieka a imunitný systém.

Zloženie:

Fenikel (85 %), rasca (10 %), aníz (5 %)

Spôsob prípravy

Spôsob prípravy

Vložte vždy nové vrecúško do nahriatej šálky.

Spôsob prípravy

Zalejte vriacou vodou.

Spôsob prípravy

Pre získanie kvalitného nápoja s jemnou chuťou odporúčame lúhovať 5-8 minút. Podľa chuti oslaďte.

Dajte „lajk“ popradským čajom

popradske.sk - najväčší obchod s kávou a čajom na Slovensku

Najnovšie z blogu

22. marec 2019 Čajové recepty

Recept na grog s čiernym čajom a ovocím

Recept na grog s čiernym čajom a ovocím

Máte za sebou náročný a chladný deň, a potrebujete niečo teplé na zahriatie? Vyskúšajte grog.

Odkiaľ sa vzal grog?

Grog pôvodne pomáhal zvládnuť chladnejšiu klímu britským námorníkom. V 17. storočí sa na lodiach Royal Navy podával rum na prídel. Námorníci sa síce zahriali, ale aj opili, a boli nedisciplinovaní.

viac

15. marec 2019 Zdravie

Recept na žihľavový sirup: Pripravte si doma jarný elixír

Recept na žihľavový sirup: Pripravte si doma jarný elixír

Jednou z prvých zelených rastliniek, ktorá sa prediera na svet hneď po prvých jarných lúčoch slnka, je žihľava. Preto sa s príchodom jari priam ponúka využiť jej liečivé účinky.

Aj keď žihľavu pre jej pŕhlivosť často vnímame skôr negatívne, opak je pravdou. Hoci rastie skoro všade ako burina, žihľava nie je len taká obyčajná rastlina.

viac

8. marec 2019 Kávové recepty

Recept na kávovú tortu Pavlova

Recept na kávovú tortu Pavlova

Veľa snehu, nadýchaného, sladkého, v rúre "usušeného", ozdobeného šľahačkovým krémom a ovocím. Pavlova torta, tak sa tejto neodolateľnej kombinácii hovorí.

Jej história sa spája so slávnou ruskou primabalerínou Annou Pavlovou. Pôvod torty si privlastňujú dva štáty - Nový Zéland aj Austrália, ktoré Anna v roku 1926 a 1929 navštívila.

viac
free shipping Doprava zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!

Pozrite si newsletter archív