Zrnková káva – Mistral selection
Basic Espresso 1 kg


15,80 € 15,80 €/kg 13,1667 € bez DPH


Obsah balenia: zmes arabiky a robusty - pražená zrnková káva
Hmotnosť: 1000 g
Minimálna trvanlivosť do: uvedené na obale
Dostupnosť: skladom
Vyrobené na Slovensku. Baliarne obchodu, a.s. Poprad, Hraničná 664/16, 058 01 Poprad

Mistral Basic Espresso je špeciálne namiešaná zmes, aby sa dosiahla čo najlepšia šálka a výnimočná kréma. Táto zmes má bohatú a plnú chuť tvorenú odrodami arabiky a ázijskej robusty. Mistral Basic Espresso má mohutné telo, v chuti dominuje výrazná horká čokoláda a kakao. Táto zmes sa hodí na espresso, no vďaka výraznej chuti vynikne aj ako cappuccino alebo caffé latte.

Spôsob prípravy

Spôsob prípravy

Na prípravu kvalitného nápoja použite 7 g kávy na jednu šálku.

Spôsob prípravy

Táto káva je predurčená na použitie typu presso.

Spôsob prípravy

Takto pripravená káva vynikne v svojej plnej chuti a aróme.

Najnovšie z blogu

28. november 2024 7 praktických darčekov pre každého kávičkára

7 praktických darčekov pre každého kávičkára

Káva je pre mnohých ľudí neoddeliteľnou súčasťou ich každodenného života. Či už hľadáte špecialitu pre skúseného milovníka kávy, alebo pre niekoho, kto sa s jej prípravou ešte len zoznamuje, náš článok vám ponúkne tipy na praktické a originálne darčeky pre kávičkára.

27. november 2024 S'mores tart: Skautský dezert, ktorý nesmie chýbať na vašom vianočnom stole

S'mores tart: Skautský dezert, ktorý nesmie chýbať na vašom vianočnom stole

S'mores tart je populárny americký dezert, ktorý spája jemnosť penového cukríka marshmallow, krémovú čokoládu a chrumkavé sušienky, a je dokonalým spôsobom, ako zaujať počas vianočných sviatkov. Ak ho chcete vyskúšať, inšpirujte sa naším receptom, ktorý túto skautskú lahôdku povýšil na ozajstný gurmánsky zážitok.

15. november 2024 Kávový koláč s čokoládovou polevou - Vianočný recept, ktorý musíte vyskúšať

Kávový koláč s čokoládovou polevou - Vianočný recept, ktorý musíte vyskúšať

Chcete na sviatočnom stole ohúriť svojich blízkych niečím nezabudnuteľným? Vyskúšajte náš kávový koláč s lahodnou čokoládovou polevou, ktorý bude neodolateľnou pochúťkou pre každého, kto ho ochutná.

28. október 2024 Škorica do kávy – áno alebo nie?

Škorica do kávy – áno alebo nie?

Škorica je korenie, ktoré sa používa už tisíce rokov nielen pre jeho výnimočnú chuť, ale aj liečivé účinky. V súčasnosti si škoricu do kávy pridáva čoraz viac ľudí. Ak sa chcete dozvedieť, ako si pripravíte škoricové latte a aké zdravotné benefity táto kombinácia ponúka, prečítajte si náš článok.

Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!