SOB Single origin blend – B.O.P. pražiareň
Espresso Modern roast 250 g


7,60 € 30,40 €/kg 6,3865 € bez DPH


250 g
1 kg

Obsah balenia: 100 % arabika - pražená zrnková káva
Hmotnosť: 250 g
Dostupnosť: 17 ks na sklade
Vyrobené na Slovensku. Baliarne obchodu, a.s. Poprad, Hraničná 664/16, 058 01 Poprad

ESPRESSO MODERN ROAST je perfektné espresso pre dnešné dni, priamočiare, bez komplikácií a veľmi chutné. Je určené pre tých, ktorí majú radi dobré a vyvážené espresso. Naše MODERN ROAST ESPRESSO pražíme len z brazílskych káv, ktoré sa na takýto priamočiary blend hodia najviac.

Espresso z tejto kávovej zmesi je plné, bohaté v chuti s primeranou aciditou, ktorá harmonicky dopĺňa celkový zážitok. ESPRESSO MODERN ROAST je z našej edície káv B.O.P. OFFICE COFFEE vhodných do kancelárií firiem, kaviarní alebo domácností, ktoré majú vyššiu spotrebu kávy. Dobre sa pripravuje v automatických kávovaroch, pričom len na Vás záleží ako kávovar nastavíte. Malými zmenami sa dá docieliť, že káva zmohutnie alebo sa zjemní. Všetko je v nastavení Vášho stroja. ESPRESSO MODERN ROAST je blend tvorený z brazílskej kávy. Brazília má tú najlepšiu kávu, ktorá sa hodí na espresso, preto sme to nekomplikovali a ostali len pri Brazílii.

Brazília je najväčší pestovateľ kávy na svete a nie náhodou. Má podmienky, ktoré nemá takmer nikto a dokážu pestovať kávu efektívne, pričom majú v pestovaní mimoriadne bohaté skúsenosti. Až 40% svetovej produkcie predstavuje káva z Brazílie, čo znamená, že vypestuje 3,7 milióna ton kávy ročne. Najdôležitejšie oblasti pestovania sú Espirito Santo, Sao Paulo, Minas Gerais a Bahia. Káva sa pestuje najčastejšie na veľkých farmách, čo je možné aj vďaka tomu, že oblasti pestovania sú relatívne rovinaté.

Naša káva je mimoriadne vyvážená z toho dôvodu, že je to zmes z viacerých pestovateľských oblastí, vďaka čomu sme dosiahli chuťovú pestrosť. Espresso Modern roast je tvorená z odrôd Mundo Novo, Icatu a Yellow Catuai, pričom zrnká sú spracované suchou cestou.

Celkový výsledok je, že zmes ESPRESSO MODERN ROAST je super vhodné na prípravu espressa a mimoriadne dobre sa dá pripraviť aj z automatického kávovaru.

V našom blogu o pražení kávy sa dozviete viac o tom, ako ju u nás pražíme a čo ovplyvňuje jej výslednú chuť.

Oblasť 100 % Brazília
Spracovanie natural
Odroda arabica coffee
Praženie espresso
Intenzita
Acidita

Spôsob prípravy a pôvod

Single Origin Blend
Espresso kávovar Moka kávovar French press Filter Chemex
Táto káva je predurčená na použitie typu:
espresso kávovar.
Brazília - oblasti pestovania
Krajina pôvodu
Brazília - oblasti pestovania

Najnovšie z blogu

17. marec 2025 Espresso tart s čokoládou a mascarpone krémom

Espresso tart s čokoládou a mascarpone krémom

Hľadáte pochúťku, ktorá počas Veľkej noci zmizne zo stola ako prvá? Vyskúšajte dezert, ktorý vás očarí krehkým kakaovým základom, bohatou čokoládovou ganache a jemným mascarpone krémom s kávovým likérom.

6. marec 2025 Domáce čajové pečivo: 6 jednoduchých receptov na lahodné maškrty

Domáce čajové pečivo: 6 jednoduchých receptov na lahodné maškrty

Máte radi čajové posedenia a hľadáte k nim sladkú pochúťku? Vyskúšajte naše overené recepty na krehké čajové pečivo, ktoré si pripravíte jednoducho a s minimálnou námahou.

5. marec 2025 Cascara: Ako si z kávových čerešní pripraviť netradičný čaj?

Cascara: Ako si z kávových čerešní pripraviť netradičný čaj?

Cascara, sušená šupka kávových čerešní, ponúka jedinečnú ovocnú chuť a množstvo zdravotných benefitov. V tomto článku vám priblížime jej pôvod, chuť, zdravotné účinky a spôsob prípravy.

4. február 2025 Prečo by ste si mali pridať kardamóm do kávy? Objavte jeho chuť a účinky

Prečo by ste si mali pridať kardamóm do kávy? Objavte jeho chuť a účinky

Kardamóm je aromatické korenie, ktoré je obľúbené predovšetkým na Blízkom východe či v Indii, kde ho už stáročia pridávajú nielen do kávových nápojov. Prečítajte si, ako si pripraviť lahodnú kávu s kardamómom a ako jednoducho zistiť, či je korenie skutočne čerstvé.

Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!