8,40 € 33,60 €/kg / 7,0000 € bez DPH
Túto kávu pestuje farmár Antonio Benedito Costa. Antonio je malý farmár, ktorý má svoju plantáž v Mogiane, v meste Poco Fundo v nadmorskej výške 1050 m n. m. Táto káva je spracovaná úplne rozdielne ako kávy z danej lokality. Bola využitá technika fermentovania, kedy sa káva ponechá na tenkej hladine vody 36 hodín. Výsledkom je veľmi jemná káva až s cukríkovou chuťou.
Kávu N Fermentation pražíme na filter, svetlejším tónom. Aj preto sa hodí práve na túto prípravu. Káva je v šálke lahodná a jemná. Ak si pripravíte espresso, vystúpia skôr acidné tóny. Je to teda vec vašej chuti.
Oblasť | Mogiana |
---|---|
Spracovanie | natural, 36 hod fermen. |
Odroda | Red Catuai |
Profil | cukrík, mliečna kyselina, červené ovocie |
Praženie | filter (svetlé) |