filter icon FILTER
tip na darček pre muža k 60-tke

Tipy na darček pre muža k 60. narodeninám


Obsah článku

Hľadáte darček pre muža k okrúhlym 60. narodeninám? Netrápte sa, ak si s výberom neviete rady. Obdarovať pánov je takmer vždy náročne. Ak by ste chceli spraviť radosť niečím milým, no zároveň praktickým, inšpirujte sa našimi tipmi.

1. Darčekové balenie 3 druhov káv

Darujte k narodeninám vrecká plné radosti. Tak sa totiž volá darčekové balenie našich troch obľúbených zrnkových káv. Nájdete v ňom Mistral Grand Espresso zo 100 % arabiky, nezameniteľnú Popradskú Extra špeciál a Colombiu. Takýto darček poteší každé kávičkárske srdce a rozhodne ním nič nepokazíte.

darčekové balenie kávy pre muža k 60-tke

2. Exkluzívne balenie čajov

Ďalším skvelým darčekom pre muža nielen k 60. narodeninám je výber tých najobľúbenejších čajov Mistral v elegantnej drevenej kazete. Kazeta je hneď aj v darčekovom obale, takže nemusíte strácať čas balením.

Nájdete v nej až 60 Mistral čajov a navyše, keď sa minú, môžete ich opäť jednoducho doplniť. V našom e-shope nájdete tieto exkluzívne drevené kazety aj v čiernom prevedení s čajmi Mistral Grand a Mistral Classic.

3. Kvalitná slovenská čokoláda Lyra

Existuje vôbec niekto, kto by nemiloval čokoládu? Také životné jubileum, ako je šesťdesiatka, si navyše zaslúži len tú najlepšiu! Ak hľadáte kvalitnú čokoládu s lahodnou chuťou, siahnite po čokoláde Lyra, ktorá je hrdo vyrobená na Slovensku.

V roku 2015 bola dokonca ocenená Zlatou hviezdou na prestížnej súťaži GREAT TASTE AWARDS. V našom e-shope nájdete hneď niekoľko druhov Lyra čokolád. Vášho blízkeho môžete obdarovať klasickými pralinkami, balením čokoládových tyčiniek či prémiovou horúcou čokoládou.

4. Domáca „lekárnička“

Darujte k narodeninám výber 6 bylinných čajov, ktoré pomôžu vždy, keď treba. Všetky naše zmesi sú 100 % prírodné, preto je tento domáci „herbár“ povinnou výbavou každého milovníka bylinného čaju.

darčeková sada bylinných čajov pre muža k 60-tke

5. Výberové kávy

Doprajte ako darček pre muža k 60-tke kávový zážitok. Pomôže vám s tým naša divízia B.O.P. PRAŽIAREŇ, v ktorej sa venujeme praženiu odrodových káv.

Vďaka nej vám môžeme ponúknuť lahodné výberové kávy typu Specialty grade, Single origin, no aj bezkofeínovú verziu. Tá je takmer na nerozoznanie od bežnej. Vyberte si z ozajstných špecialít z kávových plantáži po celom svete. V ponuke máme aj degustačný set v elegantnom darčekovom balení.

tip na darček pre muža k 60-tke – výberové kávy

6. Hrnčeky, ktoré to povedia za vás

Páčia sa vám vtipné, no zároveň praktické darčeky? Vyberte vášmu srdcu blízkemu mužovi niektorý z našich hrnčekov. Tie svojimi výstižnými nápismi povedia všetko potrebné za vás.

hrnček na kávu – tip na darček pre muža k 60-tke

Milovníkovi Popradskej kávy napríklad nesmie v zbierke chýbať keramický hrnček z limitovanej série s mottom pravého kávičkára.

Pri výbere darčeka pre muža nielen na 60-tku však myslite na to, že každý dar, ktorý je vyberaný a darovaný s láskou, „má cenu zlata“.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!