filter icon FILTER

Recepty

Batch brew káva

Batch brew: Prekvapkávaná káva v modernom šate

Kedysi obľúbená v domácnostiach, dnes nechýba v žiadnej dobrej kaviarni. Batch brew je typ staršej filtrovanej kávy, ktorej popularita spočíva v jednoduchosti a rýchlosti prípravy. Prečítajte si náš článok a zistite, odkiaľ pochádza, ako sa pripravuje a prečo si práve batch brew zaslúži vašu pozornosť.

čítať ďalej


egrešový sirup

Recept na rýchly egrešový sirup

Máte chuť na nápoj, ktorý vás počas horúcich letných dní osvieži a zároveň dodá vášmu telu vitamíny? Vyskúšajte domáci egrešový sirup, ktorý má pozitívne účinky na vaše zdravie, sviežu chuť a jeho príprava nie je vôbec náročná.

čítať ďalej


Videorecept na kávovu zmrzlinu

Recept na kávovú zmrzlinu

Počas horúcich letných mesiacov, keď hľadáte spôsoby, ako si vychutnať kávu inak než horúcu, je kávová zmrzlina ideálne riešenie. Tento lahodný dezert nie je len osviežujúci, ale vás aj nabudí. Inšpirujte sa naším receptom a vychutnajte si v každej lyžičke intenzívnu chuť kávy.

čítať ďalej


Affogato káva v sklenenom pohári

Affogato alebo káva so zmrzlinou: Ako si ju pripraviť?

Máte chuť na rýchly a osviežujúci dezert, ktorý vás príjemne nabudí aj počas horúcich letných dní? Vyskúšajte taliansku lahôdku z kávy a zmrzliny – affogato. Prečítajte si náš článok a vyskúšajte náš jednoduchý recept.

čítať ďalej


bazová limonáda z kvetov

Recept na domácu bazovú limonádu z kvetov

Baza čierna je ker, ktorý je už od stredoveku známy pre svoje liečivé účinky. Jej plody a kvety majú všestranné využitie. Najobľúbenejšia je však určite domáca bazová limonáda z kvetov.

čítať ďalej


Dokonalá kávova pena

Recept na kávovú penu

Máte chuť na niečo nadýchané a zároveň povzbudzujúce? Pripravte si podľa nášho receptu nadýchanú kávovú penu, dodajte si energiu a ulahoďte svojim chuťovým pohárikom.

čítať ďalej


kávová granola

Recept na kávovú granolu, ktorá stojí za vyskúšanie

Kávová granola je nielen pre milovníkov kávy, ale aj pre tých, ktorí túžia po sladkom začiatku dňa. Neváhajte a pridajte do svojho jedálnička nový recept, ktorým dodáte svojim raňajkám nový nádych.

čítať ďalej


kávový likér

Jednoduchý recept na domáci kávový likér

Príprava domáceho kávového likéru je skvelý spôsob, ako si vytvoriť vlastný lahodný nápoj, ktorý môžete podávať pri rôznych príležitostiach či ho darovať ako originálny darček. Ponúkame vám osvedčený recept, ktorý hravo zvládnete.

čítať ďalej


pohár s espresso tonikom

Ako pripraviť espresso tonic a prečo ho musíte vyskúšať aj vy?

Espresso tonic je osviežujúci nápoj, ktorý spája intenzívnu chuť kávy s bublinkovou sviežosťou toniku. Táto nezvyčajná kombinácia vytvára zaujímavý chuťový zážitok, ktorý si získava čoraz viac priaznivcov. Chcete vedieť, ako si ho pripraviť aj doma? Inšpirujte sa naším jednoduchým receptom.

čítať ďalej


Čokoládové minichlebíky recept - sladká chuť domova

Recept na šťavnaté orieškovo-čokoládové mini chlebíky

Zachutil vám banánový chlieb a hľadáte podobný typ sladkej dobroty? Inšpirujte sa naším receptom na chutné orieškovo-čokoládové mini chlebíky, ktoré si zamilujete.

čítať ďalej


Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!