filter icon FILTER

Videoblog

Videorecept na kávovu zmrzlinu

Recept na kávovú zmrzlinu

Počas horúcich letných mesiacov, keď hľadáte spôsoby, ako si vychutnať kávu inak než horúcu, je kávová zmrzlina ideálne riešenie. Tento lahodný dezert nie je len osviežujúci, ale vás aj nabudí. Inšpirujte sa naším receptom a vychutnajte si v každej lyžičke intenzívnu chuť kávy.

čítať ďalej


Arabika vs robusta

Arabica vs Robusta - Aké sú hlavné rozdiely medzi?

Pri výbere kávy si možno kladiete otázku, či je lepšia arabica alebo robusta. Líšia sa chuťou, arómou a aj pestovaním. Prečítajte si náš článok a zistite, aké sú medzi nimi ďalšie rozdiely.

čítať ďalej


Dokonalá kávova pena

Recept na kávovú penu

Máte chuť na niečo nadýchané a zároveň povzbudzujúce? Pripravte si podľa nášho receptu nadýchanú kávovú penu, dodajte si energiu a ulahoďte svojim chuťovým pohárikom.

čítať ďalej


kávová granola

Recept na kávovú granolu, ktorá stojí za vyskúšanie

Kávová granola je nielen pre milovníkov kávy, ale aj pre tých, ktorí túžia po sladkom začiatku dňa. Neváhajte a pridajte do svojho jedálnička nový recept, ktorým dodáte svojim raňajkám nový nádych.

čítať ďalej


kávový likér

Jednoduchý recept na domáci kávový likér

Príprava domáceho kávového likéru je skvelý spôsob, ako si vytvoriť vlastný lahodný nápoj, ktorý môžete podávať pri rôznych príležitostiach či ho darovať ako originálny darček. Ponúkame vám osvedčený recept, ktorý hravo zvládnete.

čítať ďalej


Čokoládové minichlebíky recept - sladká chuť domova

Recept na šťavnaté orieškovo-čokoládové mini chlebíky

Zachutil vám banánový chlieb a hľadáte podobný typ sladkej dobroty? Inšpirujte sa naším receptom na chutné orieškovo-čokoládové mini chlebíky, ktoré si zamilujete.

čítať ďalej


nadýchané lievance

Recept na nadýchané lievance s mocha sirupom

Pripravte si nadýchané lievance z celozrnnej múky, ktorých jemne orieškovú chuť dopĺňa lahodný a povzbudzujúci mocha sirup.

čítať ďalej


Čokoladovo kávový koláč so snehom

Recept na čokoládovo-kávový koláč, ktorý sa vám rozplynie na jazyku

Máte chuť na sladký a zároveň krehký zákusok, ktorý sa vo vašich ústach roztopí? Vyskúšajte náš recept na čokoládovo-kávový koláč, ktorý je vynikajúci k posedeniu s priateľmi alebo len tak ku dobrej šálke kávy či čaju.

čítať ďalej


recept charlotte torta

Recept na kávovo-čokoládovú charlotte tortu: Kráľovský dezert na mnoho spôsobov

Hľadáte rýchly dezert, ktorý dobre vyzerá a ešte lepšie chutí? Pripravte si podľa nášho receptu kávovo-čokoládovú charlotte tortu, ktorá vám nezaberie veľa času.

čítať ďalej


medovníčky so zázvorovým krémom

Recept na medovníčky so zázvorovým krémom: Jemné medové cesto s nadýchanou plnkou

K Vianociam neodmysliteľne patria medovníčky. Ak ste ich ešte nepiekli, vyskúšajte náš jednoduchý recept na medovníčky plnené zázvorovým krémom. K tomu si pripravte hrejivý jablkový cider z ovocného čaju a vychutnajte si pravú vianočnú atmosféru.

čítať ďalej


Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!