filter icon FILTER

Recepty – Recepty na torty

cappuccino cheesecake

Recept na nepečený cheesecake s cappuccino príchuťou

Radi si vychutnáte šálku dobrého cappuccina? Potom určite oceníte aj tento recept na nepečený cheesecake, ktorý je inšpirovaný práve obľúbeným kávovým nápojom. Samozrejme, nechýba v ňom káva.

čítať ďalej


výborná kávová torta

Recept na výbornú kávovú tortu

Letné dni si spríjemnite výbornou delikatesou, akou je kávová torta. Pre milovníkov kávy sme pripravili tortu, ktorá je celá „ponorená“ v káve. Má úžasne sladkú chuť, s vyváženou horkosťou kávy a lahodným krémom. Je jednoduchá na prípravu a zvládne ju aj začiatočník.

čítať ďalej


kavovy cheesecake

Recept na kávový cheesecake s orechovým korpusom

Ak sa radíte k pôžitkárom, ktorí nikdy neodmietnu dobré espresso či kúsok kvalitnej čokolády, kávový cheesecake s orechami a čokoládovou polevou je zákusok.

čítať ďalej


pavlova torta

Recept na Pavlovu tortu s kávou

Veľa snehu, nadýchaného, sladkého, v rúre "usušeného", ozdobeného šľahačkovým krémom a ovocím. Pavlova torta, tak sa tejto neodolateľnej kombinácii hovorí.

Jej história sa spája so slávnou ruskou primabalerínou Annou Pavlovou. Pôvod torty si privlastňujú dva štáty - Nový Zéland aj Austrália, ktoré Anna v roku 1926 a 1929 navštívila.

čítať ďalej


Kávový cheesecake s jemne slaným karamelom

Karamelový cheesekace s kávou

Ak potrebujete povzbudiť svoju myseľ, určite prvé, čo vás napadne, bude káva. Ale my máme pre vás k šálke dobrej kávy navyše niečo špeciálne - kávový cheesecake s jemne slaným karamelom.

čítať ďalej


Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!