filter icon FILTER

Recepty – Vianočné recepty

recept charlotte torta

Recept na kávovo-čokoládovú charlotte tortu: Kráľovský dezert na mnoho spôsobov

Hľadáte rýchly dezert, ktorý dobre vyzerá a ešte lepšie chutí? Pripravte si podľa nášho receptu kávovo-čokoládovú charlotte tortu, ktorá vám nezaberie veľa času.

čítať ďalej


medovníčky so zázvorovým krémom

Recept na medovníčky so zázvorovým krémom: Jemné medové cesto s nadýchanou plnkou

K Vianociam neodmysliteľne patria medovníčky. Ak ste ich ešte nepiekli, vyskúšajte náš jednoduchý recept na medovníčky plnené zázvorovým krémom. K tomu si pripravte hrejivý jablkový cider z ovocného čaju a vychutnajte si pravú vianočnú atmosféru.

čítať ďalej


mille-feuille

Recept na Mille-feuille s kávovým krémom: jednoduchý francúzsky dezert s dlhoročnou tradíciou

Vyskúšajte si pripraviť sladké potešenie z Francúzska – Mille-feuille. Tento tradičný recept poteší nejedného milovníka nenáročných a zároveň veľmi chutných zákuskov.

čítať ďalej


vaječný likér

Recept na vynikajúci domáci vaječný likér zo Salka

Vaječný likér patrí medzi klasické nápoje na nejednom sviatočnom stole. Hoci si ho viete kúpiť v obchode, najlepší vaječný likér bude aj tak ten, ktorý si sami urobíte.

čítať ďalej


Kokosovo-kávová bábovka

Kokosovo-kávová bábovka

Pozrite si náš videorecept na prípravu úžasnej kokosovo-kávovej bábovky. Táto jedinečná kombinácia kokosu a intenzívnej kávovej arómy zaručí výnimočnú chuť. Príprava vám zaberie len 25 minút a samotné pečenie 50-55 minút.

čítať ďalej


Kávovo-orieškový chlebíček

Recept na kávovo-orieškový chlebíček

Vyskúšajte tento jednoduchý a chutný recept na kávovo-orieškový chlebíček poliaty mliečnou polevou. Je ideálny na sladké raňajky alebo ako desiata do školy.

čítať ďalej


Kávové lamingtonky

Recept na kávové lamingtonky

Pripravte si tieto lamingtonky namočené v káve a obalené vo voňavom kokose podľa nášho videoreceptu. Káva dodáva koláčikom príjemnú a nezameniteľnú chuť.

čítať ďalej


Recept na orieškové laskonky

Orieškové laskonky s kávovým krémom

Orieškové laskonky s kávovým krémom sú dokonalou kombináciou jemnej orieškovej chuti a lahodného kávového krému. V tomto videorecepte vám ukážeme, ako jednoducho a rýchlo pripraviť tieto vynikajúce dobroty. Zamilujete si kontrast medzi krehkou laskonkou a bohatým kávovým krémom. Orieškové laskonky s kávovým krémom potešia vaše chuťové bunky a obohatia váš deň sladkým zážitkom.

čítať ďalej


Videorecept na kávovo-škoricové sušienky

Kávovo-škoricové sušienky

V dnešnom videorecepte vám predstavíme, ako jednoducho pripraviť lahodné kávovo-škoricové sušienky. Kombinácia aromatickej kávy a hrejivej škoricovej príchute znamená dokonalý dezert pre všetkých milovníkov sladkostí.

čítať ďalej


Kávová roláda - recept

Recept na kávovú roládu

Chuť tejto kávovej rolády s hladkým čokoládovým krémom si určite zamilujete. V našom videorecepte, ktorý vznikol v spolupráci s Dobrým jedlom, nájdete všetky ingrediencie a podrobný postup prípravy.

čítať ďalej


Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!