Máte chuť na sladký a zároveň krehký zákusok, ktorý sa vo vašich ústach roztopí? Vyskúšajte náš recept na čokoládovo-kávový koláč, ktorý je vynikajúci k posedeniu s priateľmi alebo len tak ku dobrej šálke kávy či čaju.
Podľa nášho receptu sú obľúbené mini pavlovky s kávovým krémom jednoduchšie na prípravu, než by sa mohlo zdať. Skúste si ich pripraviť a uvidíte sami!
Pripravte si s nami tieto neodolateľné donuty s kávovou polevou, kde sme použili vynikajúcu Popradskú kávu COLOMBIA espresso. Áno, upečte ich! Nemusíte ich ani smažiť. Naplňte formu, upečte, prelejte výbornou kávovou polevou a jednoducho si vychutnajte tú príjemnú sladkosť okamihu.
Potešte svoju veľkonočnú návštevu a upečte tento jemný a nadýchaný veniec z kysnutého cesta s kávovou náplňou.
Užite si jarnú náladu s našimi kávovými uzlíkmi s orieškami. Doprajte si ich k šálke lahodnej Popradskej CREMA inteso kávy a nechajte sa unášať ich dokonalou harmóniou chutí.
Tieto skvelé cupcakes ukrývajú malé tajomstvo vo svojom ceste aj kréme. Dokonalosť zaručuje príjemná chuť kávy. Skúste ich a nebudete ľutovať!
K tomuto kávovo-čokoládovo-kokosovému koláču netreba žiaden predslov. Kombinácia lahodných ingrediencií hovorí za všetko. Kto by toto spojenie chutí nemiloval?
K domácim koláčikom, ktoré každý rok s láskou pečieme a chystáme na tie najkrajšie sviatky v roku, rozhodne patria aj šuhajdy, zvyčajne s orechovou plnkou.
Veľká noc je spojená s oslavou príchodu jari, nového života, čistoty a hojnosti. Naši predkovia sa na ňu pripravovali veľkým jarným upratovaním.
Keď skončia Vianoce, ovládne nás pocit, že sa dlho nebudeme mať na čo tešiť. Začiatok roka však vie byť krásne veselý vďaka obdobiu fašiangov.
Fašiangy trvajú od Troch kráľov až do noci pred Popolcovou stredou. Je to predpôstne obdobie alebo aj čas medzi zimou a jarou - veselá sezóna plesov, karnevalov a masiek.