filter icon FILTER

Recepty – Recepty na zákusky

mille-feuille

Recept na Mille-feuille s kávovým krémom: jednoduchý francúzsky dezert s dlhoročnou tradíciou

Vyskúšajte si pripraviť sladké potešenie z Francúzska – Mille-feuille. Tento tradičný recept poteší nejedného milovníka nenáročných a zároveň veľmi chutných zákuskov.

čítať ďalej


kávová roláda s čokoládou

Recept na nadýchanú kávovú roládu s čokoládovou plnkou

Spojenie kávy s čokoládou vytvorí vždy vynikajúcu súhru chutí. Ak patríte ku kávičkárom, ktorí nepohrdnú ani čokoládou, pripravte si podľa nášho receptu kávovú roládu s čokoládovou plnkou.

čítať ďalej


kávové vianočné pečivo

Recept na kávové vianočné pečivo: Zlepované koláčiky s kávovým krémom

Aj vy sa tešíte na vianočné pečenie? Ak hľadáte recept na kávové vianočné pečivo, ktorý pridať k vianočným klasikám, ako sú napríklad linecké kolieska, skúste tento.

čítať ďalej


čokoládové truffle recept

Recept na truffle: Nepečené čokoládové guľky s kávovými zrnami

Výnimočné príležitosti si žiadajú aj výnimočné dezerty. Truffle alebo truffles, čo je honosnejší názov pre čokoládové guľky, takým určite sú. Tieto čokoládové pralinky sa vám rozpustia na jazyku a aj zašpinené prsty stoja za ich lahodnú chuť.

čítať ďalej


kavove kolieska

Recept na kávové kolieska z lineckého cesta

Chcete potešiť seba alebo svojich blízkych niečím sladkým? Vyskúšajte spojenie kávového lineckého cesta, kávového krému a čokolády. Kávové kolieska uspokoja vaše sladké aj kávové chute.

čítať ďalej


kokosovy zakusok

Recept na kokosový zákusok s kávovou plnkou a čokoládou

K tomuto kávovo-čokoládovo-kokosovému koláču netreba žiaden predslov. Kombinácia lahodných ingrediencií hovorí za všetko. Kto by toto spojenie chutí nemiloval?

čítať ďalej


kokosove laskonky s kavovym kremom

Recept na kokosové laskonky s kávovým krémom

Tradičný zákusok s láskyplným názvom ,,laskonky“ sa teší veľkej obľube. Radi si ich dávame v cukrárni ku kávičke, ale aj ich s radosťou objednávame na rodinné oslavy či sviatky. S týmto receptom ich hravo zvládnete aj vy doma. Ochutnajte, ako skvele sa do kokosových laskoniek hodí kávový krém.

čítať ďalej


kávovo orechové rezy

Recept na kávovo-orechové rezy

Ak patríte medzi kávomilcov, rozhodne vyskúšajte tieto neodolateľné kávovo-orechové rezy. Tento orechovo-kávový zákusok sa skladá z dvoch šťavnatých kávovo-rumových korpusov, orechového krému a lahodnej kávovej šľahačky.

čítať ďalej


kavovy cheesecake

Recept na kávový cheesecake s orechovým korpusom

Ak sa radíte k pôžitkárom, ktorí nikdy neodmietnu dobré espresso či kúsok kvalitnej čokolády, kávový cheesecake s orechami a čokoládovou polevou je zákusok.

čítať ďalej


kavove suhajdy recept

Recept na šuhajdy s kávovo-orechovou plnkou

K domácim koláčikom, ktoré každý rok s láskou pečieme a chystáme na tie najkrajšie sviatky v roku, rozhodne patria aj šuhajdy, zvyčajne s orechovou plnkou.

čítať ďalej


Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!