filter icon FILTER
caj na energiu

Prinavráťte si energiu šálkou čaju


Je tu čas zimy, ktorá vie potrápiť naše energetické zásoby. Rozhýbať sa niekedy nemusí byť ľahké. Čaj ENERGIA vám však pomôže pri naberaní nových síl. Pomocou bylín, akými sú maté, ibištek krvavý, mäta kučeravá, či pražený koreň čakanky, pomôže zbaviť sa únavy a zároveň posilniť imunitu.

Maté je známe mimoriadne povzbudivými účinkami vďaka vysokému obsahu teínu. Ibištek krvavý bol kedysi nazývaný aj nápoj krásnych a vitálnych žien pre veľké množstvo antioxidantov. Koreň čakanky je skutočným skvostom, nabitým všetkými možnými pozitívami. Medzi popredné účinky čakanky patrí hlavne podpora imunitného systému a ochrana buniek pred voľnými radikálmi.

Čaj nabitý energiou ďalej obsahuje semeno guarany, ktorej oficiálny názov znie paulínia nápojová. Je známa pre svoje stimulačné účinky a podporu energie či vitality, ale taktiež sú jej pripisované afrodiziakálne účinky. Povzbudiť dokáže rovnako, ako napríklad káva. Táto bylina sa používa aj ako doplnková výživa na chudnutie.

caj energia sila povzbudenie

V tejto čajovej zmesi nájdete aj orech kola, ktorý má veľmi podobné účinky ako guarana. Tieto orechy boli po stáročia veľmi vyhľadávaným a cenným artiklom v západnej a rovníkovej Afrike. Význam orechov kola je predovšetkým v tom, že sú silným stimulantom, ktorý má schopnosť dlhodobo tlmiť pocit hladu, znižuje bolestivosť a má afrodiziakálny účinok. Práve pre schopnosť tlmiť hlad sa dnes orechy kola veľmi efektívne využívajú pri redukčných diétach.

Skúste si každé ráno pred prácou alebo školou privstať, zacvičiť si, doprajte si šálku wellness čaju Energia a pustite sa do nového dňa s nevídanou vitalitou.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!