filter icon FILTER
darček pre syna

Tipy na darček pre syna: Čím ho potešiť na Vianoce alebo k narodeninám?


Obsah článku

Hľadanie darčeka pre syna vie niekedy poriadne potrápiť. Najmä tí dospelí často povedia, že nič nechcú a ani nepotrebujú. Ak mal aj váš syn podobnú odpoveď, no i tak ho chcete niečím malým potešiť, inšpirujte sa našimi tipmi.

1. Prémiové čokoládové mixy, horúca čokoláda či pralinky

Doprajte svojmu synovi na Vianoce či k narodeninám kvalitnú čokoládu pre skutočných pôžitkárov. Ak má rád horúcu čokoládu, vybertu mu horkú alebo mliečnu od prémiovej slovenskej značky Lyra, ktorú nájdete už aj v našom e-shope.

Nejde o práškovú horúcu čokoládu, ale o čokoládové kúsky, ktoré obsahujú minimálne 53 % kakaovej sušiny a 100 % kakaové maslo. Šálka takejto horúcej čokolády nielen príjemne zahreje, ale svojou vôňou i chuťou poteší všetky zmysly.

Ak má však radšej „klasiku“, vyberte mu lahodné pralinky alebo prémiový čokoládový mix. Ani s jedným nešliapnete vedľa, keďže všetky Lyra čokolády sú vyrobené z prémiových kakaových bôbov Fino de Aroma a za svoju chuť získali v roku 2014 prestížne ocenenie Great Taste.

čokoláda Lyra ako darček pre syna

2. Extra špeciál mletá káva spolu s originálnym hrnčekom

Káva je darčekom, ktorý nikdy neomrzí. Ani u vášho syna nezapadne prachom a určite si ju vychutná. A navyše, Popradskú klasiku má každý rád. Extra Špeciál je pre svoju výnimočnú chuť na slovenskom trhu už viac ako 50 rokov. Spolu s červeným hrnčekom tvoria neodolateľnú dvojicu a sú skvelým darčekom nielen pre syna.

darček pre syna – hrnček

3. Výberové kávy

Urobte vášmu synovi radosť naozajstnou kávovou lahôdkou z divízie B.O.P. PRAŽIAREŇ. Vraví sa, že dobrá káva chutí ako čerstvo pomleté nebo a pri týchto výberových z celého sveta to platí niekoľkonásobne.

4. Kazeta exkluzívnych čajov Mistral

Praktickým darčekom pre syna môžu byť aj lahodné čaje. Vyberte mu elegantnú drevenú kazetu, ktorá obsahuje výber šiestich druhov najobľúbenejších čajov Mistral. Tie nielenže dobre chutia, ale celé balenie bude aj krásnym doplnkom uňho doma či v práci. A keď sa čaje minú, jednoducho si ich doplní. Navyše kazeta je rovno darčekovo zabalená, takže už s ňou nebudete mať ďalšiu prácu.

čaje ako darček pre syna

5. Darčekový balíček IMUNITA

Ako darček pre syna sa skvele hodí aj prírodná lekárnička. Náš darčekový balíček IMUNITA obsahuje čaje, ktoré pomáhajú pri liečbe kašľa, zápaloch priedušiek, pri bolesti hrdla či pri chrípke. Bylinky sú overeným receptom na posilnenie zdravia a navyše krásne voňajú i výborne chutia. A ešte ich aj dostanete zabalené v elegantnej darčekovej taške.

6. Ponožky pravého kávičkára

Veselé ponožky pravého kávičkára sa pýšia jedinečným dizajnom, vysokou kvalitou a výrobou na Slovensku. Originálne páry z limitovanej edície budú skvelým darčekom pre každého syna, ktorý si bez kávy nedokáže predstaviť deň.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!