filter icon FILTER
darček pre babku a dedka na vianoce

Tipy na vianočné darčeky pre babku a dedka


Obsah článku

Ani sme sa v tomto uponáhľanom roku nenazdali a máme tu opäť tie najkrajšie sviatky. Dni, keď sa všetko okolo nás spomalí a v kruhu našich milovaných sa tešíme zo vzájomnej blízkosti. Dni, keď je lásku a pokoj cítiť všade naokolo. Ľudia sú k sebe milší a svet je opäť v rovnováhe. O chvíľu sú tu zase kúzelné Vianoce.

Aký darček vybrať pre babku a dedka?

Starí rodičia sa najviac tešia z milého slova, z našej návštevy, ale hlavne z blízkosti svojich milovaných. Nezabúdajme, že aj keď kúpime tie najkrajšie darčeky sveta, pre starých rodičov je najväčším darom, keď sa zíde v pokoji a zdraví celá rodina a spoločne si vychutná nejaký koláčik s kávou či čajom.

Darujte starým rodičom krásne momenty

Babka aj dedko sa potešia zážitkovým darčekom, ako napríklad poukážka na masáž, pobyt v kúpeľoch, ktorý prospeje zdraviu, ručne vyrobená poukážka na spoločný výlet alebo celoročná permanentka od vnúčat na škrabkanie chrbta. Pre spoločné kultúrne zážitky nie sú na zahodenie ani lístky do divadla alebo do kina. Darčeky, ktoré môžu prežiť so svojimi najmilšími, ako napríklad posedenie pri čaji s vnúčatami, majú rozhodne najväčšie čaro.

Čaje pre dobré zdravie starkých

Balíček IMUNITA obsahuje štyri druhy liečivých čajov na podporu imunity. Bylinkové čaje nie sú len zdravé, ale aj príjemne chutia. Tento balíček je „domáca lekáreň“, ktorú určite ocenia aj starí rodičia.

darčekový balíček čajov imunita

Darčeková kolekcia Domáci herbár obsahuje výber bylinných čajov z darov našej prírody. Tento 100 % prírodný produkt je jednoducho „povinná výbava“ pre všetkých milovníkov bylinného čaju a pekný vianočný darček pre starých rodičov.

domáci herbár čaje

Káva s vôňou nostalgie

Pre chvíľky nostalgie je tu káva Extra Špeciál, ktorá je na trhu už viac ako 50 rokov, a tak si ju starí rodičia pamätajú už zo svojej mladosti. Je obľúbená pre svoju výnimočnú chuť a výraznú arómu. Túto kávu zo 100 % arabiky môžete doplniť aj šálkou s jej logom a pripraviť tak babke alebo dedkovi vianočný balíček.

popradská káva extra špeciál

Elegantná šálka s čajníkom ako vkusný darček pre starú mamu

Všetkých milovníkov Mistral čaju poteší elegantný set šálky s čajníkom s logom v nadčasovom čierno-bielom prevedení. Na výber máme viacero čajníkov a šálok na čaj v rôznych veľkostiach.

šálka a čajník mistral

Veselé ponožky ako skvelý darček pre dedka

Teplé bavlnené ponožky potešia aj každý rok. Starého otca, ktorý je pravý kávičkár, potešia veselé Popradské ponožky. Ak má chuť na kávičku, vyloží si jednu nohu, a ak by si dal aj koláčik, vyloží si obe.

popradské vianočné ponožky

Vianoce so starými rodičmi sú krásny čas a my vám prajeme, aby ste ho prežili v pokoji, radosti a hlavne spoločne!

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!