filter icon FILTER
darček pre dedka

Tipy na darček pre dedka (nielen) k narodeninám


Obsah článku

Vymyslieť darček pre dedka často nie je jednoduché. Keď sa ho na to aj spýtate, určite vám povie, že nič nepotrebuje. A najviac ho aj tak poteší vaša návšteva alebo aspoň telefonát. Našli sme však pre vás zopár tipov, čo by mohlo dedka potešiť na narodeniny alebo iný sviatok, keď mu chcete spraviť radosť malým darčekom.

1. Porcelánová šálka s obľúbenou mletou kávou Extra Špeciál

Na dedkovom obľúbenom hrnčeku sa už poriadne podpísal zub času? Urobte mu radosť novou šálkou spolu s jeho obľúbenou kávou. Dedko-klasik ocení balenie Popradskej Extra Špeciál. Táto nestarnúca 100 % arabica je na trhu viac ako 50 rokov.

2. Porcelánová šálka na espresso s extra dávkou zrnkovej kávy

Ak dedko obľubuje skôr čerstvo mletú kávu, doprajte mu výber v podobe darčekového balenia Plné vrecká radosti! V nich nájde zrnkovú kávu Finca, Extra špeciál a Colombia. K tomu pribaľte šálku na espresso a darček dedkovi k narodeninám je hotový.

káva ako darček pre starkého

3. Výber čajov Domáci herbár

Čajová kazeta Domáci herbár obsahuje výber stopercentne prírodných čajov, ktoré pomôžu s častými zdravotnými problémami. Špeciálne pripravené zmesi bylín sú ideálne na kašeľ a priedušky, na hrdlo či nachladnutie, na žalúdok a trávenie.

domáci herbár ako darček dedkovi

4. Exkluzívna čajová kazeta najobľúbenejších čajov Mistral

Darčeková kazeta Mistral Finest Tea Collection obsahuje šesť rôznych chutí čajov, ktoré patria k tým najobľúbenejším. Starký medzi nimi nájde chutné ovocné čaje, ale aj kamilkový, biely či zelený.

5. Drevená luxusná kazeta čajov Mistral

Darčeková kazeta urobí radosť nielen šiestimi obľúbenými čajmi Mistral, ale je aj krásnym dreveným doplnkom do domácnosti. A keď sa minú, stačí ich jednoducho opäť doplniť. Kazeta obsahuje čierny a zelený čaj, ale aj voňavé ovocné a bylinkové príchute.

čaje ako tip na darček pre dedka

Vyberte si z našej bohatej ponuky voňavých, ale hlavne praktických darčekov a urobte radosť svojim najbližším. Inšpirujte sa aj našimi tipmi na darčeky pre babku.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!