filter icon FILTER
darček pre babku starkú babičku

Tipy na darček pre babku (nielen) k narodeninám


Obsah článku

Starí rodičia zohrávajú v našom živote nenahraditeľnú úlohu. Máme s nimi krásne spomienky na detstvo a často za nimi chodíme po múdry pohľad na život a cenné rady. Čokoľvek urobia, aj keď sa nám to možno nie vždy páči, vždy to robia len s tým najlepším úmyslom.

Aké spomienky sa vám vynoria, keď myslíte na vašu starkú? Možno sú to dlhé rozhovory pri šálke čaju s medom, detské huncútstva, ktoré sa rodičia nikdy nedozvedeli, ale aj učenie sa ručným prácam, dlhé letné večery pri ohni a spanie pod obrovskou perinou.

Ako urobiť babičke radosť na narodeniny či iný sviatok? Inšpirujte sa našimi tipmi na darčeky pre babky.

1. Porcelánový čajník a šálky

Do porcelánového čajníka sa zmestí niekoľko šálok čaju a navyše je elegantný. Doplňte ho ladiacimi šálkami s podšálkami a o koláčiky sa určite postará stará mama. Takáto súprava je pekný darček pre babku k narodeninám.

čajník ako darček pre babku

2. Darčeková kazeta exkluzívnych čajov

Potešte babku čajovým darčekom v krásnom balení. Čajová kolekcia Mistral obsahuje 36 nálevových vreciek a 6 rôznych čajových chutí: bazový, brusnicový, malinovo-bazový, citrónovo-zázvorový, kamilkový s medom, biely čaj s príchuťou jazmínu a manga a zelený čaj sencha.

darčekové balenie čajov pre babku

3. Darčekové balenie čajov Domáci herbár

Darčeková škatuľa Domáci herbár obsahuje výber bylinných čajov z darov prírody. Tento 100 % prírodný produkt je jednoducho „povinná výbava“ pre všetkých milovníkov bylinného čaju. Špeciálne pripravené zmesi bylín sú ideálne na kašeľ a priedušky, na hrdlo, na nachladnutie, na žalúdok a trávenie či uvoľňujúci detský, keď prídu na návštevu vnúčatká.

domáci herbár čaje darček pre babku

4. Drevená darčeková kazeta s čajmi

Táto elegantná drevená kazeta Mistral je krásnym doplnkom do babkinej kuchyne. Obsahuje výber šiestich najobľúbenejších druhov čajov Mistral. Keď sa čaje z kazety minú, stačí ich dokúpiť a naplniť nimi kazetu. Kazeta je zabalená v papierovej darčekovej krabici, a preto vám ušetrí čas s ďalším balením.

čajová kazeta ako darček pre starkú

5. Káva Popradská Extra Špeciál

Ak si spomeniete, akú kávu vás babka v detstve vždy posielala kúpiť do najbližšieho malého obchodíku s taškou, malým papierikom a s babkinou peňaženkou, tak to bola rozhodne Popradská Extra Špeciál. Rokmi obľúbená pražená mletá káva v bordovom obale si už viac ako 50 rokov drží svoju chuť. Babke urobí určite veľkú radosť, že aj po rokoch viete, ktorú má najradšej. Možno sa vám podarí aj vystihnúť kávu v akcii vo výhodnom balení.

popradská káva darček pre babku

7. Plné vrecká radosti

Ak má starká doma mlynček na kávu alebo kávovar, určite ocení zrnkovú kávu v krásnom balení: Plné vrecká radosti. V nich nájde zrnkové kávy Finca, Extra špeciál a Colombia. Tento darček k narodeninám sa hodí hlavne pre babku – milovníčku kávy.

tipy na darčeky pre babku

Či už sa rozhodnete potešiť svojich starých rodičov darčekmi z našej ponuky alebo nie, nikdy nezabúdajte, že všetci sme tu len určitý čas a nikdy nie je neskoro povedať: ,,Babka, mám ťa rád!“ Lebo niekoho čaká babka na priedomí s plným tanierom voňavých buchiet a niekto iný sa s ňou stretáva už len v srdiečku. Nepremrhajme si svoj drahocenný čas.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!