filter icon FILTER
darček pre manželku

Tipy na darček pre manželku: Potešte ju nielen na narodeniny


Obsah článku

Hľadáte niečo milé, čím by ste spravili radosť vašej drahej polovičke? Vyberanie darčeka pre manželku vie potrápiť, no ak je milovníčka kávy či čaju, pomôžeme vám. Inšpirujte sa našimi tipmi a darujte jej drobnosť, ktorá ju určite poteší.

1. Zásoba obľúbenej kávy

Našou i vašou najobľúbenejšou kávou je už celých 50 rokov Popradská Extra špeciál. No uvedomujeme si, že je dôležité „nezaspať na vavrínoch“, a preto sa naša ponuka neustále rozrastá o nové odrody i chute. Prekvapte svoju manželku napríklad horúcu novinkou z B.O.P. pražiarne. Darujte jej degustačný set výberových káv v darčekovom balení. Nešliapnete ním vedľa aj keby patrila k vyberavým kávičkárom.

Kvalitné zrnkové kávičky

2. Nový hrnček

Ktorá žena nemiluje pekné hrnčeky? Hoci ich už môže mať vaša manželka plnú skrinku, pre jeden darovaný z lásky ešte určite nájde miesto. Navyše každý hrnček na kávu z našej dielne má svoje originálne motto. V niektorom z nich sa určite nájde aj vaša polovička.

3. Dózičky na kávu

Iste dobre poznáte tú prenikavú vôňu čerstvej kávy po otvorení nového balíčka. Aby si ju mohla vaša manželka vychutnávať každé ráno, musíte ju skladovať vo vzduchotesnej a tmavej nádobe. Pribaľte jej preto ku degustačnému setu aj naše praktické dózy na kávu s originálnymi motívmi.

hrnček na kávu ako darček pre manželku

4. Čaje a čajové kazety

Milým darčekom pre manželku nielen na narodeniny môže byť aj výber jej obľúbených čajov. Nie je predsa nič lepšie, než sa v sychravé dni skryť pod deku a vychutnať si horúci čaj s medom.

Pohodlne z domu jej môžete z nášho e-shopu objednať zopár obľúbených druhov alebo ju prekvapiť čajovou kazetou. Vyskúša tak niečo nové a navyše sa nebudete musieť trápiť s balením. K tomu jej pribaľte čokoládu Lyra a knihu, ktorú má už dlho ,,v hľadáčiku“, a napíšte milý odkaz, aby si dopriala čas pre seba.

5. Dizajnová lyžička

Horúcou novinkou na našom e-shope sú dizajnové kávové lyžičky. Zdobí ich roztomilé srdiečko a jemné logo Popradské. Zbiera vaša manželka rada takéto zaujímavé kúsky? Pribaľte jej zopár k novému hrnčeku.

6. Teplé ponožky

Milým darčekom pre manželku, ktorý ju určite poteší, môžu byť aj hrejivé a kvalitné ponožky. Naše „popradské“ majú navyše originálny dizajn s veselými kávičkárskymi motívmi a sú vyrábané na Slovensku. Ide o limitovanú sériu, takže príliš nečakajte a nejaké jej „uchmatnite“, pokým sa nevypredajú.

Teplé ponožky

Nech už svojej milovanej vyberiete čokoľvek, pamätajte, že tým najcennejším darčekom je aj tak vaša láska a spoločne strávený čas.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!