filter icon FILTER
darček pre učiteľa

Tipy na darček pre učiteľa: Poďakujte sa za obetavosť a trpezlivosť


Obsah článku

Jednou z veľmi pekných tradícií, ktorú u nás stále udržujeme, je obdarovávanie pána učiteľa alebo pani učiteľky. Najčastejšie sa dáva darček pre učiteľa na rozlúčku, alebo darček na deň učiteľov. Ide o milý prejav úcty a vďačnosti, ktorý určite poteší. Neviete, aký darček pre učiteľa vybrať? Inšpirujte sa našimi tipmi.

1. Elegantná čajová kazeta Exclusive Tea Mistral

Exkluzívne čaje v luxusnom balení – aj tak sa dá opísať naša drevená darčeková kazeta. Obsahuje šesť najobľúbenejších čajov Mistral, čo z nej robí skvelý darček pre učiteľku či učiteľa.

Navyše bude krásnym doplnkom v kabinete a milou spomienkou na usilovných študentov. A keď sa čaje pre učiteľa alebo učiteľku minú, jednoducho sa doplnia novými. V našom e-shope si môžete vybrať hneď z niekoľkých prevedení týchto elegantných čajových kaziet.

Elegantná čajová kazeta Exclusive Tea Mistral

2. Mistral selection čajník a šálka

Tento nadčasový set čajníka so šálkou ohúri svojím minimalistickým dizajnom. Ak viete, že váš učiteľ, ktorého chcete obdarovať, je čajový labužník, určite ním nešliapnete vedľa.

Navyše z originálnych šálok bude horúci čaj, napríklad pri opravovaní písomiek, chutiť oveľa lepšie. V ponuke máme aj čajníky a šálky pre učiteľov, takže si istotne vyberiete.

3. Degustačné balenie výberových káv

Ďalším skvelým tipom na darček pre učiteľa je káva. Tá k tomuto povolaniu neodmysliteľne patrí. Doprajte preto svojmu učiteľovi kávový zážitok.

Darujte mu degustačný set našich 4 výberových káv z kategórie Specialty Grade a Single Origin. Ulahodíte ním aj tým najvyberavejším kávičkárom.

Degustačné balenie výberových káv

4. Plné vrecká radosti

V jednoduchom prírodnom darčekovom balení ,,Plné vrecká radosti“ sú ukryté zrnkové kávy Grand Espresso, Extra špeciál a Colombia. Pravým kávovým gurmánom sa týmto darčekom rozhodne zavďačíte a úspech máte zaručený.

Navyše, práve kvalitná káva bude skvelým doplnkom energie pre vášho učiteľa, napríklad pri poobednom vyučovaní či opravovaní písomiek.

5. Luxusná čokoláda Lyra

Chcete, aby váš darček pre učiteľa dokázal zlepšiť náladu? Darujte mu lahodnú čokoládu Lyra. Tá mu po náročnom dni určite padne vhod.

Potešte ho napríklad slovenskou prémiovou čokoládou Lyra, ktorá sa pýši Zlatou hviezdou z prestížnej gurmánskej súťaže. V našej ponuke nájdete nielen pralinky, kvalitnú horúcu čokoládu či čokoládovú mandalu, ale aj rôzne druhy chrumkavých orieškov v čokoláde.

darček pre učiteľa – čokoláda Lyra

6. Hrnček, ponožky či šatka

Ak ste si z predošlých tipov na darčeky pre učiteľa nevybrali, skúste ešte „prelúskať“ náš e-shop a poobzerať sa po rôznych druhoch kávy, čaju, čokolády či kávového príslušenstva.

Na výber máte tiež z veľkého množstva hrnčekov, dóz či šálok, no aj ponožky alebo tričká s originálnym kávičkárskym dizajnom. Všetko, samozrejme, vyrobené na Slovensku.

Nech už pre vášho pána učiteľa či učiteľku vyberiete čokoľvek, nezabudnite „pribaliť“ aj poďakovanie za ich trpezlivosť, obetavosť, či milý prístup. Veľakrát vedia úprimné slová vďaky potešiť viac ako hmotné darčeky.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!