filter icon FILTER
darcek pre brata

Tipy na darček pre brata k narodeninám či na Vianoce


Obsah článku

Len ten, kto má brata, vie, že aj keď ste sa v detstve občas ťahali za vlasy, bili či škodoradostne sa na tom druhom smiali, je to aj osoba, ktorá vždy podrží, keď to treba. A za to mu patrí vďaka. Potešte ho s jedným z našich tipov na dar pre brata na Vianoce alebo k narodeninám.

1. Výberové kávy pre náročného kávičkára

Ten najlepší brat na svete si zaslúži aj najlepšiu výberovú kávu. Výberové kávy v našej ponuke sú naozaj výnimočné, preto sa hodia aj ako darček bratovi. Kávy Specialty grade prechádzajú striktnou klasifikáciou, než získajú toto označenie. Ide len o veľmi malé percento svetovej produkcie. Káva Single Origin je výberom káv z konkrétnych pestovateľských krajín, napríklad z Tanzánie, Kolumbie či Indie.

darček pre brata na vianoce

2. Balíček Imunita pre večne chorého brata

Darčekový balíček Imunita je výber štyroch liečivých čajov na podporu imunity v elegantnej darčekovej taške. Túto domácu prírodnú lekáreň ocení každý chlap, ktorého položí do postele aj najznámejšia mužská choroba, soplík. ☺

najkrajší darček pre brata

3. Kilogramové balenia kávy

A čo darovať bratovi, ktorý má večne prázdny zásobník na kávové zrná v kávovare? Predsa poriadnu zásobu kávy! Vyberte si z našej ponuky kilogramových balení, napríklad obľúbenej kávy Crema Espresso.

4. Darčekové balenie troch rôznych káv

Darčekový box Plné vrecká radosti obsahuje tri druhy zrnkových káv. Nájdete v nich zrnkovú kávu Finca, Extra špeciál a Colombia. Voňavé vrecúška zrnkovej kávy sú zabalené v elegantnej darčekovej krabici. Vďaka tomu je tento darček pre brata rovno pripravený pre oslávenca.

darček pre brata k narodeninám

5. Výber exkluzívnych čajov Mistral

Darček pre brata, ktorý má v kuchynskej skrinke vždy odložené len prázdne krabičky od čaju. Konečne bude mať slušný výber, keď ho prídete navštíviť. Šesť rôznych čajov, šesť rôznych chutí v krásnom balení je rozhodne milý tip na darček bratovi.

darčeky pre brata na vianoce

6. Tričko „Pi a nechaj piť“

Ak je váš brat naozaj pravý kávičkár, toto tričko v jeho šatníku nesmie v žiadnom prípade chýbať. A ak chýba, rýchlo to napravte a objednajte bratovi ako darček veselé tričko s kávovým motívom Ide o limitovanú sériu v prvotriednej kvalite.

darček pre brata na narodeniny

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!