filter icon FILTER
darček pre mamu

Nápady na darček pre mamu na narodeniny, Deň matiek alebo len tak... z lásky


Obsah článku

Mnoho múdrych kníh a krásnych básni opisuje vzťah mám a detí ako najväčšie puto lásky, ktoré sa nepodobá ničomu inému. Materská láska totiž nepozná hraníc.

„Materská láska je pohon, ktorý obyčajnej ľudskej bytosti dovoľuje činiť nemožné.“ (Marion C. Garetty)

Maminky sú tie, ktoré aj bez slov vedia, čo cítime. Viac ako nás samotných ich bolí naše udreté koleno. Sú v našich životoch ako skaly, na ktoré sa môžeme vždy spoľahnúť. A preto si zaslúžia našu úctu a vďaku. Dajme svojim mamičkám vedieť, že nám na nich záleží, napríklad aj malou pozornosťou. Ak neviete, aký darček pre mamu vybrať, inšpirujte sa našimi tipmi a nápadmi.

1. Káva so šálkou pre špeciálnu mamičku

Už priam ikonická mletá káva Popradská Extra špeciál je na trhu viac ako 50 rokov. Jej špecifickú výraznú chuť milujú mnohé maminky, ale aj babičky. Je namiešaná len z tých najkvalitnejších odrôd arabiky. V šálke s nápisom „Toto je moja káva“ bude určite chutiť výnimočne.

Pozrite si aj naše kávy v akcii, či tam nenájdete výhodné balenia, ktorými mame doplníte zásoby.

Káva ako darček pre mamu

2. Hrnček na čaj Mistral s luxusnou čajovou kazetou

Vyberte darček pre mamu k narodeninám, ktorým jej darujete chvíle pohody a oddychu. Môže napríklad popíjať s vyloženými nohami z porcelánového hrnčeka čaj neobyčajný ako ona sama. V krásnej darčekovej kazete si nájde vaša mama exkluzívne čaje Mistral.

darček pre mamu na narodeniny

3. Tričko pravej kávičkárky s veselým nápisom

Tričko s nápisom „Pi a nechaj piť“ patrí do výbavy každej mamy kávičkárky so zmyslom pre humor. Ide o limitovanú edíciu v prvotriednej kvalite. Nájdete ich u nás v rôznych farbách a veľkostiach, z ktorých určite vyberiete darček pre mamičku.

tričko ako darček pre mamičku

4. Plné vrecká radosti

Mame je niekedy ťažko vybrať niečo, čo by ju potešilo. Ešte ťažšie je niekedy vymyslieť darček pre priateľovu alebo manželovu mamu. Káva však patrí medzi darčeky, ktoré nezapadnú prachom. Ak si neviete vybrať len jednu z našej širokej ponuky mletých, zrnkových či výberových káv, zvoľte kazetu „Plné vrecká radosti“. V krásnom prírodnom balení nájde mama tri druhy zrnkových káv: Finca, Extra špeciál a Colombia.

5. Ponožky pre večne „zmrznutú“ mamu

Ponožky sú istota, hlavne keď vystihujú danú osobu. Ak má vaša mama večne studené nohy, zahrejte ju ponožkami pre pravú kávičkárku. Aké sú to? Predsa tie s motívom Popradskej kávy.

6. Balíček čajov pre zdravie

Darčekové balenie čajov Imunita je výber liečivých čajov na podporu zdravia. Čaje zložené z bylín majú okrem pozitívnych účinkov aj prírodné zloženie a príjemne chutia. Tento balíček je vlastne taká „domáca lekáreň“, ktorú mama určite ocení, napríklad ako darček na Deň matiek.

darček pre mamu

Ak ste si náhodou z našich tipov na darček pre mamu nevybrali, skúste prelúskať náš e-shop. Okrem výbornej kávy a exkluzívnych čajov v ňom nájdete kopu ďalšieho príslušenstva, ako sú sitká na čaj, dózy, hrnčeky a ešte mnoho iného. Doprajte mame len to najlepšie. Mama je predsa len jedna.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!