filter icon FILTER
Darček pre sestru

Tipy na darček pre sestru: Čím ju potešiť k narodeninám alebo na Vianoce?


Obsah článku

Hovorí sa, že neexistuje lepšia priateľka, ako je sestra. Mať sestru je vzácny dar. Je oporou v núdzi, šťastím v smútku. Vie podržať, keď to naozaj potrebujeme. Myslíte si to aj o tej vašej? Dajte jej to vedieť s malým darčekom a milým slovom na perách: „Si tá najlepšia sestra na svete!“

Čím pekným potešiť sestru? Máme zopár tipov na pekné darčeky pre sestry.

1. Hrnček na „Neobyčajný čaj“ pre neobyčajnú sestru

Pekný hrnček patrí medzi darčeky, ktoré nezapadnú prachom, hlavne keď si sestra dopraje čaj či kávu aj niekoľkokrát denne. Originálny, krásne pomaľovaný hrnček Mistral doplňte výberom obľúbených čajov a máte hotový darček pre sestru na Vianoce.

hrnček ako darček pre sestru na Vianoce

2. Výber funkčných čajov pre večne nachladnutú sestru

Funkčné čaje Mistral obsahujú tie najkvalitnejšie bylinky a liečivé bylinné zmesi. Pomôžu pri kašli a boľavých prieduškách, pri nachladnutí, pri problémoch s močovými cestami, pri trávení. V neposlednom rade zlepšujú imunitný systém. Oplatí sa mať ich v skrinke poruke, keď ich potrebujeme. Pätica funkčných čajov v papierovej taške ako darček sestre iste poteší, ale aj pomôže.

čaje ako darček sestre

3. Výber káv v darčekovom balení

Ako ináč potešiť sestru – milovníčku kávy – ako poriadnou dávkou kávy? Ak neviete, ktorá je „tá pravá“, vyskúšajte Plné vrecká radosti. V krásnom prírodnom darčekovom balení nájdete tri rôzne chute v zrnkových kávach Finca, Extra špeciál a Colombia.

káva ako darček pre sestru

4. Veselé ponožky

Ponožky s mačičkou potešia veselým dizajnom a vysokou kvalitou, napríklad ako darček pre sestru k narodeninám. Sú vyrábané na Slovensku z dlhovlákennej bavlny, čo zabezpečuje pohodlie pri ich nosení.

veselé ponožky ako darček sestre

5. Darčeková kazeta s výberom najlepších čajov

Mistral Finest Tea Collection je výber exkluzívnych čajov Mistral v elegantnom darčekovom balení. Ideálny darček pre večne zmrznutú sestru, ktorá miluje popíjať horúci čaj pod veľkou huňatou dekou.

6. Porcelánová šálka s malým čajníkom

Kvalitný čajník so šálkou na obľúbený čaj pre sestru, ktorej chcete dopriať len to najlepšie. Povyberajte k nemu ešte čajíky sestre na mieru a darček je pripravený.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!