filter icon FILTER
tipy na darček pre otca

Tipy na darček pre otca – na narodeniny, Vianoce alebo len tak


Obsah článku

Väčšina otcov sa snaží byť pre svoje deti tým najlepším pod slnkom. Otec je často ten prísnejší z rodičov a má na svoje deti vysoké nároky. Je zodpovedný, pracovitý, ale súčasne aj starostlivý, hravý a láskyplný. Či chce, alebo nie, najviac vychováva deti svojím vzorom. Ako sa správa k mame, k iným ľuďom, k prírode, ale aj k práci a životu celkovo, deti veľmi ovplyvní.

Čo ho najviac poteší? Určite to, keď vidí, že čo zasial do svojich deti, padlo na úrodnú pôdu. Keď sa im darí a vidí v ich očiach iskru šťastia a spokojnosti. Ale keď chcete vybrať darček pre otca na Vianoce, narodeniny alebo inú príležitosť, potom ním môže byť napríklad dobrá káva alebo čaj. Potešte ho a obdarujte ho užitočným darčekom z našich tipov.

1. Hrnček s nápisom

Z porcelánového hrnčeka sa káva a čaj pijú ešte s väčším pôžitkom. Nikto mu už z neho omylom nevypije jeho zalievanú kávu. Hrnček na kávu alebo hrnček na čaj ešte doplňte jeho obľúbenými produktmi a vianočný darček pre otca máte hotový.

darček pre otca na vianoce

2. Káva Popradská Extra špeciál

Obľúbená ockova káva nesmie chýbať v darčekovej taške! Káva Popradská Extra špeciál obsahuje len 100 % arabiku a patrí na Slovensku medzi najobľúbenejšie už viac ako 50 rokov.

3. Vtipné tričko s nápisom

Motto „Pi a nechaj piť“ pozná každý pravý kávičkár. Vyberte otcovi darček k narodeninám z limitovanej série prvotriednych tričiek s veselým nápisom v rôznych farbách a veľkostiach.

tričko ako darček pre otca na narodeniny

4. Zrnková káva Mistral Fine Espresso

Zrnková káva Mistral Fine Espresso je voňavý darček pre ocka. Ide o zmes výberových odrôd kávy arabika z plantáží Papuy-Novej Guiney, výraznej kávy z Indie a mimoriadne cenenej kávy z Kolumbie. V šálke je veľmi lahodná a príjemná, čo otec určite ocení.

5. Darčekové balenie troch rôznych káv

Krásne darčekové balenie Plné vrecká radosti obsahuje tri druhy zrnkový káv pre pravých kávových gurmánov. Nájdu v nich zrnkovú kávu Finca, Extra špeciál a Colombia. Každý si určite nájde tú svoju obľúbenú chuť. Tieto vrecúška sú zabalené v elegantnej darčekovej krabici a hodia sa aj ako darček pre ocina.

káva ako darček pre ocka

6. Darčeková drevená kazeta plná čajov

Darčeková kazeta Mistral je plná len tých najlepších z najlepších čajov. Elegantná drevená kazeta je krásnym doplnkom do každej domácnosti. Keď sa čaje minú, stačí ich opäť doplniť. Kazeta je v darčekovom balení, takže ušetríte čas s ďalším balením darčeka otcovi.

7. Veselé ponožky pre kávičkára

Bavlnené ponožky s kávovým motívom sú tie pravé na domácu pohodu. V našom e-shope ich nájdete niekoľko druhov a niektoré sú priam stvorené ako darček na Vianoce ‒ napríklad aj pre otca.

ponožky ako darček na vianoce pre otca

8. Namixujte ocinovi jedinečný kávový balíček

Vyskladajte si vlastnú jedinečnú kombináciu káv pre vášho ocka. Kúpte mu kvalitnú výberovú kávu alebo si vyberte z našej ponuky zrnkových káv v akcii. Kávy kreatívne zabaľte a darček je hotový.

Urobte svojim rodičom radosť. Zaslúžia si to. Ale nezabúdajme, že ich najväčšou odmenou je šťastný a spokojný život ich ratolestí.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!