filter icon FILTER
darček pre dcéru

Tipy na darček pre dcéru nielen k narodeninám


Obsah článku

Puto medzi rodičmi a ich deťmi je výnimočné a nezmazateľné. Ak ste rodič, iste nám dáte za pravdu, že vaše ratolesti budete už po celý život chrániť a rozmaznávať. K tomu „rozmaznávaniu“ patria aj milé darčeky, ktorými ich môžete potešiť nielen na narodeniny. Ak práve hľadáte zaujímavý darček pre vašu dcéru, pozrite sa na naše tipy.

1. Porcelánová šálka Mistral selection spolu s mini čajníkom

Dobrým darčekom pre dospelú dcéru je kvalitná porcelánová šálka, ktorá bola vyrobená v Portugalsku. Minimalistický a praktický dizajn určite poteší každú milovníčku čaju. Pribaľte jej k nej aj jej obľúbený Mistral čaj a milý darček je na svete.

2. Extra veľké balenie kávy

Medzi najpraktickejšie darčeky k meninám pre dcéru patrí rozhodne káva. Pri tomto type darčeka hneď viete, že nezapadne prachom. Určite sa poteší aj večne ,,hladný“ zásobník v kávovare. Vyberte si v našom e-shope z ponuky zrnkových káv do kávovaru a potešte svoju dcéru praktickým darčekom.

3. Sada exkluzívnych čajov Mistral

Mať doma ten najlepší výber z prírodnej lekárne ocení nielen vaša dcéra, ale aj každý člen domácnosti. Funkčné čaje Mistral priaznivo pôsobia pri problémoch s trávením, utišujú kašeľ, zmierňujú príznaky nachladnutia či posilňujú imunitu. Všetky zmesi sú harmonicky namiešané a je dobré mať ich stále poruke.

Mistral čaje ako darček pre dcéru

4. Dózičky na kávu

Dózy na kávy sú naším ďalším horúcim tipom. Môžete ich kúpiť, ako darček pre dcéru k jej 30 narodeninám. Každá žena sa predsa poteší, ak sú doplnky do domácnosti nielen pekné, ale aj praktické.

Dózičky na kávu

5. Výberové kávy

Ak je vaša dcéra zanietená milovníčka kávy, doprajte jej ozajstný zážitok. Naša nová divízia B.O.P. Pražiareň sa zaoberá pražením odrodových káv z celého sveta. V našej ponuke nájdete nevšedné kávové špeciality z Indie, Tanzánie, Etiópie, Brazílie či z Mexika. Vyskladajte pre dcéru ochutnávkový kávový balíček, vďaka ktorému precestuje svet aj z pohodlia domova.

Popradská káva ako darček pre dcéru

6. Ponožky alebo šatka pravej kávičkárky

Praktickým a štýlovým darčekom pre dcéru od mamy sú určite ponožky alebo šatka. Vyberte sebe i jej ponožky s veselými motívmi či multifunkčnú šatku. Keď si ich zoberiete, všetkým bude hneď jasné, že váš deň nemôže začať inak ako šálkou kávy. Zablúďte do našej ponuky darčekov a vyberte si z našej novej kolekcie originálnych kávičkárskych vzorov.

Ponožky s veselým motívom

Bude nám cťou, ak darček pre vašu milovanú dcéru vyberiete z našej ponuky. Veríme, že ju ním potešíte. Takisto vám želáme, aby ste s vašou dcérou mohli čo najčastejšie stráviť nezabudnuteľné chvíle pri šálke lahodnej Popradskej kávy či čaju.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!