filter icon FILTER
šálka či čajník ako darček pre šéfa

Tipy na darček pre šéfa: Zlepšite mu náladu či potešte k sviatku


Obsah článku

Aj malé darčeky vedia v práci potešiť a zlepšiť náladu. Obdarovávanie kolegov väčšinou nie je problém, no vyberať darček pre šéfa je pre mnohých „tvrdý oriešok“. Ak si s tým neviete rady, inšpirujte sa naším zoznamom praktických drobností.

1. Luxusné čajové kazety

Čajové kazety sú na darček pre šéfa ako stvorené. Sú decentné, nie príliš osobné, ale zato veľmi praktické. V jeho kancelárii budú elegantnou dekoráciou a využije ich aj pri pracovných stretnutiach. Každý hosť si v nich jednoducho nájde svoj obľúbený čaj. Na našom e-shope si môžete vybrať z kaziet v klasickom papierovom, ale aj v luxusnejšom drevenom prevedení. Skvelým darčekom pre šéfa je i káva či čaj.

2. Zásoba obľúbenej kávy

Viete, akú kávu má váš šéf rád? Ak nie, skúste to pri najbližšej príležitosti nenápadne zistiť a prekvapiť ho zásobou jeho obľúbenej kvalitnej kávy. Určite ho to poteší. A ako sa vraví, keď je spokojný šéf, sú spokojní aj zamestnanci.

3. Nový hrnček alebo šálka

Porcelánový hrnček či čajová šálka sú milým darčekom, ktorým nikdy nič nepokazíte. Navyše v kancelárii alebo v zasadačke sa vždy zídu. Keď nimi plánujete obdarovať šéfa, vsaďte na jemnú eleganciu s mini logom. No ak viete, že má zmysel pre humor, môžete to risknúť aj s hrnčekmi s vtipnými sloganmi pre pravých kávičkárov.

výberová káva – darček pre šéfa

4. Darčeková kazeta „Plné vrecká radosti“

Ak hľadáte niečo neutrálne, no zároveň dobre využiteľné, siahnite po kávovom sete „Plné vrecká radosti“. Nájdete v ňom tri druhy našich obľúbených káv – zrnkovú kávu Grand Espresso, Extra špeciál a Colombiu. Navyše je kazeta veľmi pekne zabalená, takže máte o starosť menej.

5. Výberové kávy

Ak máte ozaj „vyberavého“ šéfa, vsaďte na náš degustačný set 4 výberových káv z celého sveta. Ide o prémiový balíček, ktorým potešíte aj tých najväčších kávových fajnšmekrov. Všetky kávy sa pražia v našej novej divízii firmy B. O. P. Pražiareň a sú zmesou arabiky a robusty.

6. Prírodná „lekárnička“

V darčekovom balíčku „Imunita“ sa skrývajú štyri druhy 100 % prírodných čajov. Skvelo poslúžia ako prvá pomoc pri bežných chorobách. Napríklad pri kašli, boľavom hrdle, chrípke či pri nachladnutí. Mať takúto prírodnú „lekárničku“ vždy poruke rozhodne ocení aj váš nadriadený.

Výber darčeka pre šéfa vie poriadne potrápiť, no snáď sme vám hľadanie aspoň trochu uľahčili. A ak mu nechcete dávať nič materiálne, potešte ho milým slovom či pozvaním na kávu.

Spoznajte svet kávy a čaju

Newsletter

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

Chcem sa prihlásiť
Doprava na Slovensko zdarma Doprava na Slovensko zdarma pri nákupe nad 49 €

Newsletter Popradské

plný čajových receptov, kávových špecialít a noviniek zo sveta Popradské!

To chcem!